WOW Градежник

WOW Градежник

WOW серија на играчки од областа на градежништвото за развој на моториката и имагинацијата кај децата. 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
WOW Сет од 2 Играчки "Construction Crew" (1,5-5 год.) WOW Сет од 2 Играчки "Construction Crew" (1,5-5 год.)
WOW Сет од 2 Играчки "Construction Crew" (1,5-5 год.) Градежништво, вечната тема со кoја дец..
2.690 ден.2.152 ден.
без ДДВ: 1.824 ден.
-20%
WOW Toys Камион Дампер "Tiggy" (1-5 год.) WOW Toys Камион Дампер "Tiggy" (1-5 год.)
WOW Toys Камион Дампер "Tiggy" (1-5 год.) Ако може Tiggy, и други девојчиња исто така можат ..
2.690 ден.2.152 ден.
без ДДВ: 1.824 ден.
-20%
WOW Валјакот "Riley" (1-5 год.) WOW Валјакот "Riley" (1-5 год.)
WOW Валјакот "Riley" (1-5 год.) Градежништво, вечната тема со кoја децата го поминуваат врем..
1.290 ден.1.032 ден.
без ДДВ: 875 ден.
-20%
WOW Toys Камион Дампер "Dudley" (1-5 год.) WOW Toys Камион Дампер "Dudley" (1-5 год.)
WOW Toys Камион Дампер "Dudley" (1-5 год.) Колку голем и силен може да биде еден камион дамп..
2.690 ден.2.152 ден.
без ДДВ: 1.824 ден.
-20%
WOW Toys Камионот Мешалка "Mike" (1-5 год.) WOW Toys Камионот Мешалка "Mike" (1-5 год.)
WOW Toys Камионот Мешалка "Mike" (1-5 год.) Не може да се замисли ниту една работа на градил..
1.790 ден.1.432 ден.
без ДДВ: 1.214 ден.
-20%
WOW Toys Камионот Кипер "Tip it Toby (1-5 год.) WOW Toys Камионот Кипер "Tip it Toby (1-5 год.)
WOW Toys Камионот Кипер "Tip it Toby (1-5 год.) Супер забавно камионче - кипер кое ќе ј..
1.290 ден.1.032 ден.
без ДДВ: 875 ден.
-20%
WOW Toys Багерот "Dexter" (1-5 год.) WOW Toys Багерот "Dexter" (1-5 год.)
WOW Toys Багерот "Dexter" (1-5 год.) Голем и силен багер со рачка за копање приолагодена на ..
2.690 ден.2.152 ден.
без ДДВ: 1.824 ден.
-20%
WOW Toys Багерот "Lift it Luke" (1-5 год.) WOW Toys Багерот "Lift it Luke" (1-5 год.)
WOW Toys Багерот "Lift it Luke" (1-5 год.) Супер силен но сепак лесен багер кој ќе ја исполн..
1.290 ден.1.032 ден.
без ДДВ: 875 ден.
Baby Centar © 2023. UKION SHOPS