Најдобро продавани

Научни - Едукативни

Научни - Едукативни

Во оваа категорија ќе пронајдете разновидни едукативно научни игри и играчки кои имаат позитивен ефект врз развојот на креативноста каај децата. Тука можете да најдете играчки од областа на хемијата, физиката, инженерството, дизајнот, роботиката...

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+)
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на ..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.)
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Сет кој ќе ви овозм..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+)
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Детски научен микроскоп со..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.)
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Богато опремен Научен сет кој им овозможува..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.) Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.)
Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.) Фантастичен зборувач..
6.990 ден.
без ДДВ: 5.924 ден.
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.)
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) ..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.) Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.)
Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.)​ Едукативна логичка..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.)
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Фантастичен сет од областа на механиката за ..
1.590 ден.
без ДДВ: 1.347 ден.
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.)
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Богато опремен Научен сет ко..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+)
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.)
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Научен сет наменет за широк спектар на ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.)
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Со овој сет ќе креир..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.)
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Сет наменет за игр..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+) Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+)
Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+) Овој сет е креативно студио со кое дец..
2.490 ден.
без ДДВ: 2.110 ден.
Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+) Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+)
Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+) Сет со шарени и светкави штрасови ..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god) Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god)
Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god) Едукативна игра за н..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god) Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god)
Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god) Едукативна игра со помош на к..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god) Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god)
Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god) Едукативна игра за најмлад..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god) Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god)
Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god) Едукативна игра за најмла..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Едукативна Игра сложувалка Свет "Montesori  The World" (4+год.) Clementoni Едукативна Игра сложувалка Свет "Montesori  The World" (4+год.)
Clementoni Едукативна Игра сложувалка Свет "Montesori  The World" (4+год.) Едукативна игр..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.) Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.)
Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.) Навлезете во светот на роботика..
3.490 ден.
без ДДВ: 2.958 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.) Научен сет кој им овоз..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги вове..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
-20%
Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.) Научен сет кој им овозможува на..
2.990 ден.2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на д..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.) Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.)
Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.) Игра која им овозможува на..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.) Идеален сет за воведување на дец..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.) Научен с..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Jurassic World "TRex & Pteranodon" (7+ год.) Clementoni Jurassic World "TRex & Pteranodon" (7+ год.)
Clementoni Jurassic World "TRex & Pteranodon" (7+ год.) Научен сет кој децата од 7+ години..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Jurassic World "Dinosaur Swamp" (7+ год.) Clementoni Jurassic World "Dinosaur Swamp" (7+ год.)
Clementoni Jurassic World "Dinosaur Swamp" (7+ год.) Научен сет со кој децата од 7+ години ќе ..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.)
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Забавен научен сет од об..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Научен сет од 40 компоненти кој ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.)
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Фантастичен Science сет од ..
3.890 ден.
без ДДВ: 3.297 ден.
Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.) Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Направи Гумени Топчиња" (8+год.) Фантастичен сет за правње на шар..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.) Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.)
Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.) Магична дизајнерс..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.)
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Уникатен научен с..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.)
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Сет од областа н..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Научен сет кој им овозмо..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.)
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Научен сет наме..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Baby Centar © 2024. UKION SHOPS