Чашки

Чашки

Чашки за бебиња и деца прилагодени кон возраста како премин од доењето кон самостојно пиење.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
NUK Некапечка Чаша "Magic Cup Evolution" 230мл (8+мес.) NUK Некапечка Чаша "Magic Cup Evolution" 230мл (8+мес.)
NUK Некапечка Чаша "Magic Cup Evolution" 230мл (8+мес.) Со капацитет од 230 мл прилагодено за ..
669 ден.
без ДДВ: 567 ден.
NUK Некапечка Чашка "Mini Magic Cup" 160ml (6+мес.) NUK Некапечка Чашка "Mini Magic Cup" 160ml (6+мес.)
NUK некапечка  Чашка "Mini Magic Cup" 160ml (6+мес.) Со капацитет од 160 мл при..
699 ден.
без ДДВ: 666 ден.
NUK шишенце некапечко "Sports Cup Disney Mickey Mouse" (36+m.) NUK шишенце некапечко "Sports Cup Disney Mickey Mouse" (36+m.)
NUK шишенце некапечко "Sports Cup Disney Mickey Mouse" (36+m.) Голем капацитет од 450мл, погод..
699 ден.
без ДДВ: 666 ден.
NUK Шишенце некапечко "Junior Cup" 300ml (18+m.) NUK Шишенце некапечко "Junior Cup" 300ml (18+m.)
NUK Шишенце некапечко "Sports Cup" (36+m.) Голем капацитет од 300 мл, погодно за спорт и игра ..
569 ден.
без ДДВ: 542 ден.
NUK Некапечка Чаша "Trainer Cup Evolution " 230мл (6+м.) NUK Некапечка Чаша "Trainer Cup Evolution " 230мл (6+м.)
NUK Некапечка Чаша "Trainer Cup Evolution" 230мл (6+м.) Прва чашка од серијата Evolution со ка..
649 ден.
без ДДВ: 550 ден.
NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution" 230мл (12+mes.) NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution" 230мл (12+mes.)
NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution" 230мл (12+mes.) Со капацитет од 230 мл, за ..
669 ден.
без ДДВ: 567 ден.
NUK чаша некапечка 230мл "Peppa Pig" (8+м.) NUK чаша некапечка 230мл "Peppa Pig" (8+м.)
NUK чаша некапечка 230мл "Peppa Pig" (8+м.) Магична чашка со  капацитет од 230 мл за деца..
759 ден.
без ДДВ: 643 ден.
NUK чаша некапечка 230мл "Magic Cup Disney Mickey/Minnie" (8+м.) NUK чаша некапечка 230мл "Magic Cup Disney Mickey/Minnie" (8+м.)
NUK чаша некапечка 230мл "Magic Cup Disney Mickey/Minnie" (8+м.) Магична чашка со  капаци..
789 ден.
без ДДВ: 669 ден.
NUK Некапечка Чаша Magic Cup Evolution "Frozen" 230мл (8+мес.) NUK Некапечка Чаша Magic Cup Evolution "Frozen" 230мл (8+мес.)
NUK Некапечка Чаша Magic Cup Evolution "Frozen" 230мл (8+мес.) Со капацитет од 230 мл за деца ..
759 ден.
без ДДВ: 643 ден.
NUK шишенце некапечко со камелеон ефект "Sports Cup Color Change" (36+m.) NUK шишенце некапечко со камелеон ефект "Sports Cup Color Change" (36+m.)
NUK шишенце некапечко со камелеон ефект "Sports Cup Color Change" (36+m.) Супер шишенце со КАМ..
639 ден.
без ДДВ: 609 ден.
NUK шишенце некапечко Камелеон "Junior Cup Color Change" (36+m.) NUK шишенце некапечко Камелеон "Junior Cup Color Change" (36+m.)
NUK шишенце некапечко Камелеон "Junior Cup Color Change" (36+m.) Забавно шишенце со Камелеон е..
599 ден.
без ДДВ: 570 ден.
NUK Шишенце со некапечка цевка - "Flexi Cup Color Change" (12+ м.) NUK Шишенце со некапечка цевка - "Flexi Cup Color Change" (12+ м.)
NUK Шишенце со некапечка цевка - "Flexi Cup Color Change" (12+ м) Шишенце со интерактивен моти..
659 ден.
без ДДВ: 628 ден.
NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution - Chameleon Color Change" 230мл (12+mes.) NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution - Chameleon Color Change" 230мл (12+mes.)
NUK Некапечка Чаша со цевка "Action Cup Evolution - Chameleon Color Change" 230мл (12+mes.) Ча..
689 ден.
без ДДВ: 584 ден.
NUK Чашка со Kлунче флуросцентна"Kiddie Cup Glow in the Dark" (12+ m.) NUK Чашка со Kлунче флуросцентна"Kiddie Cup Glow in the Dark" (12+ m.)
NUK Чашка со Kлунче флуросцентна "Kiddie Cup Glow in the Dark" (12+ m.) Супер шишенце за деца ..
699 ден.
без ДДВ: 666 ден.

Распродадено

Распродадено

NUK Некапечка Чашка "Mini Magic Cup Glow in the Dark" 160ml (6+мес.) NUK Некапечка Чашка "Mini Magic Cup Glow in the Dark" 160ml (6+мес.)
NUK Некапечка Чашка "Mini Magic Cup Glow in the Dark" 160ml (6+мес.) Нова функција! Флуросцент..
729 ден.
без ДДВ: 694 ден.

Распродадено

Распродадено

NUK Резервен Врв за Пиење за Junior и Sports шишенце (36+m.) NUK Резервен Врв за Пиење за Junior и Sports шишенце (36+m.)
NUK Резервен Врв за Пиење за Junior и Sports шишенце (36+m.) Резервен механзам за пиење намене..
180 ден.
без ДДВ: 171 ден.
NUK Шишенце со некапечко силикон клунче "Active Cup " (12+m.) NUK Шишенце со некапечко силикон клунче "Active Cup " (12+m.)
NUK Шишенце со некапечко силикон клунче "Active Cup" (12+m.) Шишенце за деца од 12 месеци со м..
599 ден.
без ДДВ: 570 ден.

Распродадено

Распродадено

NUK Некапечка Чаша Trainer Cup "Winnie The Pooh" 230мл (6+mes.) NUK Некапечка Чаша Trainer Cup "Winnie The Pooh" 230мл (6+mes.)
NUK Некапечка Чаша Trainer Cup "Winnie The Pooh" 230мл (6+mes.) Со капацитет од 230 мл, за д..
759 ден.
без ДДВ: 643 ден.

Распродадено

Распродадено

NUK Шишенце со некапечко силикон клунче "Active Cup Disney Winnie The Pooh" (12+m.) NUK Шишенце со некапечко силикон клунче "Active Cup Disney Winnie The Pooh" (12+m.)
NUK Шишенце со Некапечко Силикон клунче "Active Cup Disney Winnie The Pooh" (12+m.) Шишенце за..
649 ден.
без ДДВ: 618 ден.
-32%
NUK First Choice  шишенце со рачки и клунче "Puretec Edition Black & White" (6+mes.) NUK First Choice  шишенце со рачки и клунче "Puretec Edition Black & White" (6+mes.)
  NUK First Choice  шишенце со рачки и клунче "Puretec Edition Black & White" (6+me..
739 ден.499 ден.
без ДДВ: 475 ден.
-34%
Tigex Baby Чашка  Еволутив "3 in 1" 180мл (0+мес) Tigex Baby Чашка  Еволутив "3 in 1" 180мл (0+мес)
Tigex Baby Чашка  Еволутив "3 in 1" 180мл (0+мес) Неверојатно практична чаша која со св..
450 ден.299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
-20%
Tigex Некапечка Чаша со Цевка (12+мес) Tigex Некапечка Чаша со Цевка (12+мес)
Tigex Некапечка Чаша со Цевка (12+мес) Чашка наменета за деца од 12 месеци како лесен премин к..
490 ден.390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
-27%
Tigex Некапечка Чаша со Силиконски Продолжеток (9+мес) Tigex Некапечка Чаша со Силиконски Продолжеток (9+мес)
Тigex Некапечка Чаша со Силиконски Продолжеток (9+мес) Чашка наменета за деца од 9 месеци како..
550 ден.399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
-17%
Tigex Baby Чашка Некапечка со "Тешко Дно" 160мл (6+мес) Tigex Baby Чашка Некапечка со "Тешко Дно" 160мл (6+мес)
Tigex Baby Чашка Некапечка со "Тешко Дно" 160мл (6+мес) Чашка наменета за деца од 6 месеци к..
480 ден.399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
-31%
Tigex Baby Чашка со рачки Некапечка 180мл (6+мес) Tigex Baby Чашка со рачки Некапечка 180мл (6+мес)
Tigex Baby Чашка со рачки Некапечка 180мл (6+мес) Чашка наменета за деца од 6 месеци како ле..
520 ден.359 ден.
без ДДВ: 304 ден.
-43%
Tigex Некапечка Чаша со Цевка "My Cup" (24+мес) Tigex Некапечка Чаша со Цевка "My Cup" (24+мес)
Tigex Некапечка Чаша со Цевка "My Cup" (24+мес) Чашка наменета за деца од 24 месеци како лес..
520 ден.299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
-43%
Tigex Некапечка Чаша 180мл "My First Cup" (6+мес) Tigex Некапечка Чаша 180мл "My First Cup" (6+мес)
Tigex Некапечка Чаша 180мл "My First Cup" (6+мес) Чашка наменета за деца од 6 месеци како ле..
520 ден.299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
-8%
NUK чашка со Kлунче Kiddie Cup Disney "Toy Story -  Cars - Frozen" (12+m.) NUK чашка со Kлунче Kiddie Cup Disney "Toy Story -  Cars - Frozen" (12+m.)
NUK чашка со Kлунче Kiddie Cup Disney "Toy Story -  Cars - Frozen" (12+m.) Клунче и чашка..
649 ден.599 ден.
без ДДВ: 570 ден.

Распродадено

-23%

Распродадено

NUK шишенце некапечко "Junior Cup Disney Lion King" (36+m.) NUK шишенце некапечко "Junior Cup Disney Lion King" (36+m.)
  NUK шишенце некапечко "Junior Cup Disney Lion King" (36+m.) Капацитет од 300мл, пого..
599 ден.459 ден.
без ДДВ: 437 ден.
NUK Шишенце некапечко "Sports Cup" (36+m.) NUK Шишенце некапечко "Sports Cup" (36+m.)
NUK Шишенце некапечко "Sports Cup" (36+m.) Голем капацитет од 450мл, погодно за спорт и игра ..
599 ден.
без ДДВ: 570 ден.
NUK Чашка со Kлунче некапечка "Kiddie Cup - Peppa Pig" (12+ m.) NUK Чашка со Kлунче некапечка "Kiddie Cup - Peppa Pig" (12+ m.)
NUK Чашка со Kлунче некапечка "Kiddie Cup - Peppa Pig" (12+ m.) Клунче и чашка изработени од т..
690 ден.
без ДДВ: 657 ден.
NUK Чашка со Kлунче "Kiddie Cup" (12+ m.) NUK Чашка со Kлунче "Kiddie Cup" (12+ m.)
NUK Чашка со Kлунче "Kiddie Cup" (12+ m.) Клунче и чашка изработени од траен и безбеден матери..
599 ден.
без ДДВ: 570 ден.
NUK Сет "Space" Чашка, Ланче и цуцла Лажалка (6+ mes.) NUK Сет "Space" Чашка, Ланче и цуцла Лажалка (6+ mes.)
NUK Сет "Space" Чашка, Ланче и цуцла Лажалка (6+ mes.) NUK беби SPACE сетот содржи Некапечка..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.

Распродадено

Распродадено

NUK Сет за пиење "Learn to Drink" (6+ mes.) NUK Сет за пиење "Learn to Drink" (6+ mes.)
NUK Сет за пиење "Learn to Drink" (6+ mes.) Сет за фазно учење пиење. Содржи сад и 3 капачињ..
1.530 ден.
без ДДВ: 1.297 ден.
NUK Некапечка Чаша со цевка Action Cup Evolution Mickey Mouse 230мл (12+m) NUK Некапечка Чаша со цевка Action Cup Evolution Mickey Mouse 230мл (12+m)
NUK Некапечка Чаша со цевка Action Cup Evolution Mickey Mouse 230мл (12+m) Со капацитет од 2..
759 ден.
без ДДВ: 643 ден.
Baby Centar © 2023. UKION SHOPS