Роботика - Robotics

Роботика - Robotics

Научно едукативни сетови посветени на роботиката. Овие сетови ќе им овозможат на децата да се запознаат со основите на роботиката и програмирањето....

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.) Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.)
Clementoni Science and Play Coding Lab "BUBBLE Robot" (7+год.) Навлезете во светот на роботика..
3.490 ден.
без ДДВ: 2.958 ден.
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги вове..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play Робот Змија"Slither Bot" (8+год.) Идеален сет за воведување на дец..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Научен сет од 40 компоненти кој ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.)
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Фантастичен Science сет од ..
3.890 ден.
без ДДВ: 3.297 ден.
Clementoni Science and Play "Робот Крокодил - COKO Robot" (3+год.) Clementoni Science and Play "Робот Крокодил - COKO Robot" (3+год.)
Clementoni Science and Play "Робот Крокодил - COKO Robot" (3+год.) Забавен и мил крокодил од р..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Science and Play Робот "Pet Bit Panda Robot" (4+год.) Clementoni Science and Play Робот "Pet Bit Panda Robot" (4+год.)
Clementoni Science and Play Робот "Pet Bit Panda Robot" (4+год.) Научен сет кој децата од на..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Science and Play "Sumobot Robot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Sumobot Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Sumobot Robot" (8+год.) Напреден научен сет кој децата од 8+ го..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play "Cyber Talk Robot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Cyber Talk Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Cyber Talk Robot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќ..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Science and Play "Jumping Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Jumping Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Jumping Bot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play "Robot Panda Rolling Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Robot Panda Rolling Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Robot Panda Rolling Bot" (8+год.). Идеален сет за воведување на..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play "Robot Ecobot" (8+год.) Clementoni Science and Play "Robot Ecobot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Robot Ecobot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Baby Centar © 2024. UKION SHOPS