Најдобро продавани

Механика - Mechanics

Механика - Mechanics

Ова е посебна категорија на креативни играчки, посветена на идните инженери. Со овие прекрасни сетови децата ќе се запознаат со основите на механиката и инженерството. 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на ..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.)
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Богато опремен Научен сет кој им овозможува..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.)
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Фантастичен сет од областа на механиката за ..
1.590 ден.
без ДДВ: 1.347 ден.
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.)
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Богато опремен Научен сет ко..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Lamborgini Huracan Electric"" (8+год.) Научен сет кој им овоз..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
-20%
Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Пожарна "Fire Truck " (8+год.) Научен сет кој им овозможува на..
2.990 ден.2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory  "NASA ROVER"" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на д..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Полициска кола со далечинско "Police Car RC" (8+год.) Научен с..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.)
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Забавен научен сет од об..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.)
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Сет од областа н..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Научен сет кој им овозмо..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory  "Тешки Камиони - Haul Truck" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory  "Тешки Камиони - Haul Truck" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory  "Тешки Камиони - Haul Truck" (8+год.) Научен сет кој им ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory Build "Trimaran" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Build "Trimaran" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на децата о..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory Build "Luna Park" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Build "Luna Park" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Build "Luna Park" (8+год.) Забавен научен сет од областа&nbs..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Crawler Trtactor" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Crawler Trtactor" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Crawler Trtactor" (8+год.)​ Забавен научен сет од областа&n..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science and Play направи Змеј " Floating Dragon" (8+год.) Clementoni Science and Play направи Змеј " Floating Dragon" (8+год.)
Clementoni Science and Play направи Змеј " Floating Dragon" (8+год.) Сет од областа на механ..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory Јуниор "Инсекти" (6+год.) Clementoni Mechanics Labaratory Јуниор "Инсекти" (6+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory Јуниор "Инсекти" (6+год.) Фантастичен сет од областа на меха..
1.090 ден.
без ДДВ: 924 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Хидро Авион и Хидро Глисер"(8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Хидро Авион и Хидро Глисер"(8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Хидро Авион и Хидро Глисер"(8+год.) Научен сет кој им овозм..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Антарктичкa Ekspedicija" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Антарктичкa Ekspedicija" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.) Сет од 350 делови со..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran & Watercraft" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran & Watercraft" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran & Watercraft" (8+год.) Научен сет кој им овозм..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics "Авиони и Хеликоптери" (8+год.) Clementoni Mechanics "Авиони и Хеликоптери" (8+год.)
Clementoni Mechanics "Авиони и Хеликоптери" (8+год.) Богато опремен Научен сет кој им овозмо..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.) Научен сет кој им ов..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ" (8+год.) Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ" (8+год.)
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ" (8+год.) Богато опремен научен ..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија " (8+год.) Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија " (8+год.)
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија " (8+год.) Богато опремен Научен сет кој..
2.590 ден.
без ДДВ: 2.195 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Buggy & Quad " (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Buggy & Quad " (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Buggy & Quad " (8+год.) Научен сет кој им овозможува на..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Helicopter & Airboat" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Helicopter & Airboat" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Helicopter & Airboat" (8+год.) Научен сет кој им овозмо..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Roadster & Dragster " (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Roadster & Dragster " (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Roadster & Dragster " (8+год.) Научен сет кој им овозмо..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Baby Centar © 2024. UKION SHOPS