Најдобро продавани

Clementoni Italy

Clementoni Italy

Clementoni е најпознат италијански бренд на играчки за бебиња и деца. Клементони е и еден од најпознатите брендови во светски рамки со повеќе категории на играчки кои се наменети за развој на логиката, креативноста, координација и перцепцијата кај децата. Богатиот асортиман е поделен во следните категории: Clementoni Baby, Disney Baby, Clemmy+, Nauka, Crea Idea, Crazy Chic, Пазли...

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Интерактивен Гол "Interactive Football Goal"(18+мес.) Clementoni Интерактивен Гол "Interactive Football Goal"(18+мес.)
Clementoni Интерактивен Гол "Interactive Football Goal"(18+мес.) Забавен инерактивен гол кој..
3.790 ден.
без ДДВ: 3.212 ден.
Clementoni Baby Количка на буткање и Проодувалка "Nicolo Go 3in1" (12-36м.) Clementoni Baby Количка на буткање и Проодувалка "Nicolo Go 3in1" (12-36м.)
Clementoni Baby Количка на буткање и Проодувалка "Nicolo Go 3in1" (12-36м) NICOLO GO! е 3во1 и..
3.790 ден.
без ДДВ: 3.212 ден.
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+)
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "FIAT 500e Electric" (8+год.) Научен сет кој им овозможува на ..
3.690 ден.
без ДДВ: 3.127 ден.
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.)
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Сет кој ќе ви овозм..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Baby Clemmy Интерактивна Масичка  (12+мес.) Clementoni Baby Clemmy Интерактивна Масичка  (12+мес.)
Clementoni Baby Clemmy Интерактивна Масичка  (12+мес.) Прекрасна интерактивна масичка с..
2.790 ден.
без ДДВ: 2.364 ден.
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+)
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Детски научен микроскоп со..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Baby Интерактивен Глобус "My First Globe" (3god+) Clementoni Baby Интерактивен Глобус "My First Globe" (3god+)
Clementoni Baby Интерактивен Глобус "My First Globe" (3god+) Едукативен интерактивен глобус со..
2.590 ден.
без ДДВ: 2.195 ден.
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.)
Clementoni Mechanics Булдожер "Bulldozer" (8+год.) Богато опремен Научен сет кој им овозможува..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.) Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.)
Clementoni Интерактивен зборувачки Глобус"The Interactive Globe" (7+год.) Фантастичен зборувач..
6.990 ден.
без ДДВ: 5.924 ден.
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.)
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) ..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Садови за Сортирање на пазли "Puzzle Sorter" Clementoni Садови за Сортирање на пазли "Puzzle Sorter"
Clementoni Садови за Сортирање на пазли "Puzzle Sorter" Совршен додаток за сите љубители на па..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Лепак за Пазли Clementoni Лепак за Пазли
Clementoni Лепак за Пазли Лепак за составување на пазли 200мл. Го зачувува сјајот на печатен..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Winnie The Pooh" (2+год.) Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Winnie The Pooh" (2+год.)
Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Winnie The Pooh" (2+год.) Сет од 6 коцки со прекрасни ..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Disney ANimals" (2+год.) Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Disney ANimals" (2+год.)
Clementoni Disney Сложувалка 6 Коцки "Disney ANimals" (2+год.) Сет од 6 коцки со прекрасни D..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.) Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.)
Clementoni Едукативна Игра Сложувака "Little Match Cute Animals"(2+год.)​ Едукативна логичка..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Disney Пазли 10во1 "Paw Patrol" (4g+) Clementoni Disney Пазли 10во1 "Paw Patrol" (4g+)
Clementoni Disney Пазли 10во1 "Paw Patrol" (4g+) Пазли сет од 10 различни во едно со омилените..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.)
Clementoni Mechanics Junior "Robot 5in1" (6+год.) Фантастичен сет од областа на механиката за ..
1.590 ден.
без ДДВ: 1.347 ден.
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.)
Clementoni Mechanics Фарма Механизација "Farm Equipment" (8+год.) Богато опремен Научен сет ко..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+)
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.)
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Научен сет наменет за широк спектар на ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "The Little Mermaid" Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "The Little Mermaid"
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "The Little Mermaid"  Сет од 1000 Disney "101..
850 ден.
без ДДВ: 720 ден.
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "Frozen" Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "Frozen"
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "Frozen"  Сет од 1000 Disney "Frozen" пазли к..
850 ден.
без ДДВ: 720 ден.
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "101 Dalmatians" Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "101 Dalmatians"
Clementoni Disney Пазли Story Maps 1000 пар "101 Dalmatians"  Сет од 1000 Disney "The lit..
850 ден.
без ДДВ: 720 ден.
Clementoni My First Puzzle  Овошје "FRUIT" (2+год.) Clementoni My First Puzzle  Овошје "FRUIT" (2+год.)
Clementoni Disney My First Puzzle  Овошје "FRUIT" (2+год.) Пазли наменети за деца од 2 ..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
Clementoni Disney My First Puzzle "CARS" (2+год.) Clementoni Disney My First Puzzle "CARS" (2+год.)
Clementoni Disney My First Puzzle "CARS" (2+год.) Пазли наменети за деца од 2 години натаму ..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.)
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Со овој сет ќе креир..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.)
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Сет наменет за игр..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+) Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+)
Clementoni IDEA Студио за Цртање "Drawing Studio"(7g.+) Овој сет е креативно студио со кое дец..
2.490 ден.
без ДДВ: 2.110 ден.
Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+) Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+)
Clementoni IDEA Креации од Светки "Sparkly Creations"(7g.+) Сет со шарени и светкави штрасови ..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Crazy Chic Студио за Тетовирање "Tatoo Studio"(6+год.) Clementoni Crazy Chic Студио за Тетовирање "Tatoo Studio"(6+год.)
Clementoni Crazy Chic Студио за Тетовирање "Tatoo Studio"(6+год.) Сет за сите љубители на тето..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
Clementoni Crazy Chic Модно Студио "Fashion Collection"(7+год.) Clementoni Crazy Chic Модно Студио "Fashion Collection"(7+год.)
Clementoni Crazy Chic Модно Студио "Fashion Collection"(7+год.) Сет за девојчиња со кој ќе се ..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
Clementoni Crazy Chic Сет за Боење на Прамени "Trendy Hairstyle" (6+год.) Clementoni Crazy Chic Сет за Боење на Прамени "Trendy Hairstyle" (6+год.)
Clementoni Crazy Chic Сет за Боење на Прамени "Trendy Hairstyle" (6+год.)  Обојте ги прам..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Crazy Chic Ланчиња "Moonlite Pendants" (7+год.) Clementoni Crazy Chic Ланчиња "Moonlite Pendants" (7+год.)
Clementoni Crazy Chic Ланчиња "Moonlite Pendants" (7+год.) Фантастичен креативен сет за дизајн..
929 ден.
без ДДВ: 787 ден.
Clementoni Crazy Chic  Накит со Порака "Message Creations" (7+год.) Clementoni Crazy Chic  Накит со Порака "Message Creations" (7+год.)
Clementoni Crazy Chic  Накит со Порака "Message Creations" (7+год.) Забавен креативен сет..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god) Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god)
Clementoni Едукативна Игра Форми и бои "Bingo Shapes and Colors" (2+ god) Едукативна игра за н..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god) Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god)
Clementoni Едукативна Игра Учење За Времето "Tick Tock" (5+ god) Едукативна игра со помош на к..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god) Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god)
Clementoni Едукативна Игра Замок "Build & Play Castle" (4+ god) Едукативна игра за најмлад..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god) Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god)
Clementoni Едукативна Игра Галија "Build & Play Galeon" (4+ god) Едукативна игра за најмла..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Soft Clemmy Сензорнo Возче со Коцки "Sensory Train"(6m+) Clementoni Soft Clemmy Сензорнo Возче со Коцки "Sensory Train"(6m+)
Clementoni Soft Clemmy Сензорнo Возче со Коцки "Sensory Train"(6m+) Меко возче со локомотива и..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
Baby Centar © 2024. UKION SHOPS