Најдобро продавани

Наука - Science

Наука - Science

Развијте ја креативноста и откријте ги талентите и предиспозициите на вашето дете со фантастичните научни сетови на Clementoni...

 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+)
Clementoni Science and Play "Barbie Space Explorer"(6g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.)
Clementoni Science and Play Електро Лабараторија "Electronic Lab" (8+год.) Сет кој ќе ви овозм..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+)
Clementoni Science and Play Супер Микроскоп детски ПРО 1200х(8год+) Детски научен микроскоп со..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.)
Clementoni Science and Play Кристали и Скапоцени Камења"Crystals and Precious Stones" (8+год.) ..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+)
Clementoni Science and Play "NASA Mars Exploration"(8g+) Научен сет со футуристичка вселенска ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.)
Clementoni Science and Play "110 Experiments" (8+год.) Научен сет наменет за широк спектар на ..
2.690 ден.
без ДДВ: 2.280 ден.
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.)
Clementoni Science and Play Салон за Убавина "My Beauty Routine" (8+год.) Со овој сет ќе креир..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.)
Clementoni Science and Play Домашни Миленици "My 4-Legged Friends" (7+год.) Сет наменет за игр..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.) Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.)
Clementoni Science and Play Мојата Градина "Gardening Kit" (7+год.) Игра која им овозможува на..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.) Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Направи Гумени Топчиња" (8+год.) Фантастичен сет за правње на шар..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.)
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Уникатен научен с..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.)
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Научен сет наме..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.) Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.)
Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.) Научен сет намен..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.) Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.)
Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.) Научен сет со помош на кој може да се к..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Speed Race"  (8-99год.) Clementoni Science сет Акција - Реакција "Speed Race"  (8-99год.)
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Speed Race"  (8-99год.) Уникатен научен сет кој..
2.290 ден.
без ДДВ: 1.941 ден.
Clementoni Science and Play "Вулкани и Ерупции " (8+год.) Clementoni Science and Play "Вулкани и Ерупции " (8+год.)
Clementoni Science and Play "Вулкани и Ерупции " (8+год.) Научен сет со помош на кој ќе може д..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play "Анатомија на лобања " (8+год.) Clementoni Science and Play "Анатомија на лобања " (8+год.)
Clementoni Science and Play "Анатомија на лобања " (8+год.) Детски сет од областа на анатомија..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play "Стаклена Градина" (7+год.) Clementoni Science and Play "Стаклена Градина" (7+год.)
Clementoni Science and Play "Стаклена Градина" (7+год.) Сет со помош на кој ќе конструирате ..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play "Лабараторија за Слајм "(8+год.) Clementoni Science and Play "Лабараторија за Слајм "(8+год.)
Clementoni Science and Play "Лабараторија за Слајм "(8+год.) Сет со се непходно за безбед..
1.399 ден.
без ДДВ: 1.186 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Science and Play "Mystery Chemistry - Мистериозна Хемија " (9+год.) Clementoni Science and Play "Mystery Chemistry - Мистериозна Хемија " (9+год.)
Clementoni Science and Play "Mystery Chemistry - Мистериозна Хемија " (9+год.) Креативен и заб..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science & Play Лабараторија за Светки "Glitter Lab"(8+год.) Clementoni Science & Play Лабараторија за Светки "Glitter Lab"(8+год.)
Clementoni Science & Play Лабараторија за Светки "Glitter Lab"(8+год.) Забавен сет со кој ..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Disney Princess - Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.) Clementoni Disney Princess - Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.)
Clementoni Disney Princess - Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.) Со овој уникатен и св..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Disney Frozen2- Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.) Clementoni Disney Frozen2- Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.)
Clementoni Disney Frozen2- Кристален Накит "Crystal Jewellery"(8+год.) Со овој уникатен и свет..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Science and Play "Меки Сапуни - Squishy Sopas " (8+год.) Clementoni Science and Play "Меки Сапуни - Squishy Sopas " (8+год.)
Clementoni Science and Play "Меки Сапуни -Squishy Sopas " (8+год.) Забавен научен сет со кој ќ..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Science and Play "Fozen 2 SPA Лабараторија" (8+год.) Clementoni Science and Play "Fozen 2 SPA Лабараторија" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Fozen 2 SPA Лабараторија" (8+год.) Специјален научен сет со се ..
1.990 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
Clementoni Science and Play "Направи Мелем за Усни Lip Gloss" (8+год.) Clementoni Science and Play "Направи Мелем за Усни Lip Gloss" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Направи Мелем за Усни Lip Gloss" (8+год.) Вистински научен сет од..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play "Парфеми и Козметика" (8+год.) Clementoni Science and Play "Парфеми и Козметика" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Парфеми" (8+год.) Вистинска Научна лабараторија за убавина со к..
1.599 ден.
без ДДВ: 1.355 ден.
Clementoni Science and Play "Органска Козметика" (8+год.) Clementoni Science and Play "Органска Козметика" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Органска Козметика" (8+год.) Вистински научен сет наменет за кр..
1.990 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
Clementoni Science and Play "Меки Слајм Топчиња"(8+год.) Clementoni Science and Play "Меки Слајм Топчиња"(8+год.)
Clementoni Science and Play "Меки Слајм Топчиња"(8+год.) Направете сами смеса од слајм и пот..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Science and  Play  - Меури од Сапуница (5+год.) Clementoni Science and  Play  - Меури од Сапуница (5+год.)
Clementoni Science and  Play  - Меури од Сапуница (5+год.) Бескрајна забава во ваш..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Science and Play "Сапуни и Купки" (8+год.) Clementoni Science and Play "Сапуни и Купки" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Сапуни и Купки" (8+год.) Сет наменет за креирање на сапуни и ми..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play "Научен Микроскоп " (8+год.) Clementoni Science and Play "Научен Микроскоп " (8+год.)
Clementoni Science and Play "Научен Микроскоп " (8+год.) Вистински микроскоп наменет за деца о..
1.590 ден.
без ДДВ: 1.347 ден.
Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 150" (8+год.) Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 150" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 150" (8+год.) Сет наменет за млади и надеж..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 180" (8+год.) Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 180" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Хемиска Лабораторија 180" (8+год.) Сет наменет за млади и надеж..
2.490 ден.
без ДДВ: 2.110 ден.
Clementoni Science and Play "Прва Хемиска Лабораторија" (8+год.) Clementoni Science and Play "Прва Хемиска Лабораторија" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Прва Хемиска Лабораторија" (8+год.) Креативен сет од областа на..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science Физика сет "Акција - Реакција" (8+год.) Clementoni Science Физика сет "Акција - Реакција" (8+год.)
Clementoni Science Физика сет "Акција - Реакција" (8+год.) Уникатен научен сет кој ќе им пом..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Baby Centar © 2024. UKION SHOPS