Clementoni

Clementoni

Clementoni е сигурно најпознатиот Италијански, но и еден од најпознатите светски брендови на играчки. Во асортиманот се неколку групи на играчки како, Clemmy Baby, Disney Baby, Clemmy+, Science&Play, Crazy Chic, Crea Idea и многу други...

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Disney Гигантски Интерактивни Пазли CARS (3+год.) Clementoni Disney Гигантски Интерактивни Пазли CARS (3+год.)
Clementoni Disney Гигантски Интерактивни Пазли CARS (3+год.) Огромни интерактивни гигантски ..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Crazy Chic Алки со Порака "Message Bracelets" (7+год.) Clementoni Crazy Chic Алки со Порака "Message Bracelets" (7+год.)
Clementoni Crazy Chic Алки со Порака "Message Bracelets" (7+год.) Забавен креативен сет за кре..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Baby Интерактивно Музичко Столче "Talking Baby Chair" (12m+.) Clementoni Baby Интерактивно Музичко Столче "Talking Baby Chair" (12m+.)
Clementoni Baby Интерактивно Музичко Столче "Talking Baby Chair" (12m+.) Прекрасно интерактивн..
4.590 ден.
без ДДВ: 3.890 ден.
Clementoni Babyi Интерактивна Магнетна Табла "Baby Easel"(18m+.) Clementoni Babyi Интерактивна Магнетна Табла "Baby Easel"(18m+.)
Clementoni Baby Интерактивна Магнетна Табла "Baby Easel"(18m+.) Прва табла за цртање за д..
2.990 ден.
без ДДВ: 2.534 ден.
Clementoni Подлога за составување Пазли "Puzzle Math" Clementoni Подлога за составување Пазли "Puzzle Math"
Clementoni Подлога за составување Пазли "Puzzle Math" Супер додаток за сите љубители на пазли ..
1.250 ден.
без ДДВ: 1.059 ден.
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.)
Clementoni Mechanics Laboratory "Mountain Rescue Helicopter" (8+год.) Забавен научен сет од об..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play Robot "Walking Bot" (8+год.) Научен сет од 40 компоненти кој ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.)
Clementoni Science and Play Механички Змеј "Mecha Dragon" (8+год.) Фантастичен Science сет од ..
3.890 ден.
без ДДВ: 3.297 ден.
Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.) Clementoni Science and Play Направи Гумени Топчиња " Sport Crazy Balls" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Направи Гумени Топчиња" (8+год.) Фантастичен сет за правње на шар..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Crazy Chic Торбичка со Шминки "Make Up Pochette" (6г+) Clementoni Crazy Chic Торбичка со Шминки "Make Up Pochette" (6г+)
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Urban Style Make UP" (6г+) Супер стилска торбичка со сите..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Urban Style Make UP" (6г+) Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Urban Style Make UP" (6г+)
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Urban Style Make UP" (6г+) Сет шминки во форма на мала те..
899 ден.
без ДДВ: 762 ден.
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Hippo Ballerina" (6г+) Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Hippo Ballerina" (6г+)
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Hippo Ballerina" (6г+) Прекраен сет шминки за девојчиња с..
499 ден.
без ДДВ: 423 ден.
Clementoni Crazy Chic Сет Нокти Флуросцентни "Nails Glow in the Dark"(6г+) Clementoni Crazy Chic Сет Нокти Флуросцентни "Nails Glow in the Dark"(6г+)
Clementoni Crazy Chic Сет Нокти Флуросцентни "Nails Glow in the Dark"(6г+) Сет вештачки нокти ..
899 ден.
без ДДВ: 762 ден.
Clementoni Crazy Chic Сет за Маникура на нокти "Panda Ballerina" (6г+) Clementoni Crazy Chic Сет за Маникура на нокти "Panda Ballerina" (6г+)
Clementoni Crazy Chic Сет со Шминки "Panda Ballerina" (6г+) Прекраен сет за маникура на нокти ..
499 ден.
без ДДВ: 423 ден.
Clementoni Crazy Chic Машина за украсување со Нитни "Strass Machine" (7г+)  Clementoni Crazy Chic Машина за украсување со Нитни "Strass Machine" (7г+)
Clementoni Crazy Chic Машина за украсување со Нитни "Strass Machine" (7г+)   Сет со ..
899 ден.
без ДДВ: 762 ден.
Clementoni Baby Clemmy "Mom and Puppies Pets" (06-36 mes.) Clementoni Baby Clemmy "Mom and Puppies Pets" (06-36 mes.)
Clementoni Baby Clemmy "Mom and Puppies Pets" (06-36 mes.) Сладок Плеј Сет наменет за бебиња о..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Crazy Chic Моден Часовник "Stylish Watch" (7г+) Clementoni Crazy Chic Моден Часовник "Stylish Watch" (7г+)
Clementoni Crazy Chic Моден Часовник "Stylish Watch" (7г+) Сет со вистински дигитален час..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Baby Вртелешка "Round & Round Spin Animals" (6м+.) Clementoni Baby Вртелешка "Round & Round Spin Animals" (6м+.)
Clementoni Baby Вртелешка "Round & Round Spin Animals" (6м+.) Забавна вртелешка со мотиви ..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Baby "My First Radio" (6м.+) Clementoni Baby "My First Radio" (6м.+)
Clementoni Baby "My First Radio" (6м.+) Моето прво радио е навистина радио кое емитува бројни ..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Baby играчка за капење "Water Friends" (6m.+) Clementoni Baby играчка за капење "Water Friends" (6m.+)
Clementoni Baby играчка за капење "Water Friends" (6m.+) Прекрасно дуо водени пријатели кое ка..
859 ден.
без ДДВ: 728 ден.
Clementoni Baby играчка за капење "Octo Park" (6m.+) Clementoni Baby играчка за капење "Octo Park" (6m.+)
Clementoni Baby играчка за капење "Octo Park" (6m.+) Оваа играчка е вистински Активити центар ..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Baby "Кадифено Кутре - "Pete the Puppy" (0+ mes.) Clementoni Baby "Кадифено Кутре - "Pete the Puppy" (0+ mes.)
Clementoni Baby "Кадифено Кутре - "Pete the Puppy" (0+ mes.) Ова слатко и меко кадифено кутре ..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Baby "Кадифено Зајаче - "Benny the Bunny" (0+ mes.) Clementoni Baby "Кадифено Зајаче - "Benny the Bunny" (0+ mes.)
Clementoni Baby "Кадифено Зајаче - "Benny the Bunny" (0+ mes.) Ова слатко и меко кадифено зајч..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.) Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.)
Clementoni Harry Potter табла за цртање осветлена "Wizarding Board" (7+год.) Магична дизајнерс..
1.890 ден.
без ДДВ: 1.602 ден.
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.)
Clementoni Science сет Акција - Реакција "Glow in The Dark"  (8-99год.) Уникатен научен с..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.)
Clementoni Science and Play Mechanics " Floating Space Shuttle" (8+год.) Сет од областа н..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Тркачка Кола - Racing Cars" (8+год.) Научен сет кој им овозмо..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.)
Clementoni Science and Play Првите Експерименти "Science Apprentices" (5+год.) Научен сет наме..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.) Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.)
Clementoni Science and Play Млади Истражувачи "Apprentice Explorers" (5+год.) Научен сет намен..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.) Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.)
Clementoni Science and Play "Giant Crystals" (7-9год.) Научен сет со помош на кој може да се к..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Disney Paw Patrol Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.) Clementoni Disney Paw Patrol Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.)
Clementoni Disney Paw Patrol Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.) Детски пазли од 20,40,100 и ..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Disney Frozen 2 Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.) Clementoni Disney Frozen 2 Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.)
Clementoni Disney Frozen 2 Пазли сет 20+60+100+180пар.(3-5год.) Детски пазли од 20,40,100 и 18..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Space Shuttle" (6год+) Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Space Shuttle" (6год+)
Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Space Shuttle" (6год+) Мистери..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Rover" (6год+) Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Rover" (6год+)
Clementoni Science and Play Вселена "Asteroids from Outer Space Rover" (6год+) Мистериозен кам..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Baby Топка со Сензорни Текстури и Меки Коцки (6-36м.) Clementoni Baby Топка со Сензорни Текстури и Меки Коцки (6-36м.)
Clementoni Baby Топка со Сензорни Текстури и Меки Коцки (6-36м.) Иновативна топка со текстури ..
1.090 ден.
без ДДВ: 924 ден.
Baby Centar © 2022. UKION SHOPS