Clementoni

Clementoni

Clementoni е сигурно најпознатиот Италијански, но и еден од најпознатите светски брендови на играчки. Во асортиманот се неколку групи на играчки како, Clemmy Baby, Disney Baby, Clemmy+, Science&Play, Crazy Chic, Crea Idea и многу други...

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Crazy Chic Златни Тетоважи - Golden Tattoos(7+год.) Clementoni Crazy Chic Златни Тетоважи - Golden Tattoos(7+год.)
Clementoni Crazy Chic Златни Тетоважи - Golden Tattoos(7+год.) Забавувајте се со креирање на у..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Crazy Chic Алка Со Порака - Word Bracelets(7+год.) Clementoni Crazy Chic Алка Со Порака - Word Bracelets(7+год.)
Clementoni Crazy Chic Алка Со Порака - Word Bracelets(7+год.) Сет со кој на лесен и забавен на..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Crazy Chic Направи Сопствено Ланче(7+год.) Clementoni Crazy Chic Направи Сопствено Ланче(7+год.)
Clementoni Crazy Chic Направи Сопствено Ланче(7+год.) Сет со кој на лесен и забавен начин може..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Crazy Chic  Модни Прстени - Fashion Rings(7+год.) Clementoni Crazy Chic  Модни Прстени - Fashion Rings(7+год.)
Clementoni Crazy Chic  Модни Прстени - Fashion Rings(7+год.) Сет со кој на лесен и забаве..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Crazy Chic  Модни Алки - Fashion Bangles(7+год.) Clementoni Crazy Chic  Модни Алки - Fashion Bangles(7+год.)
Clementoni Crazy Chic  Модни Алки - Fashion Bangles(7+год.) Сет со кој на лесен начин мож..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Crazy Chic  Алки на Пријателство - Friendship Bracelets(7+год.) Clementoni Crazy Chic  Алки на Пријателство - Friendship Bracelets(7+год.)
Clementoni Crazy Chic  Алки на Пријателство - Friendship Bracelets(7+год.) Сет со помош н..
299 ден.
без ДДВ: 253 ден.
Clementoni Disney My First Puzzle "Mickey Mouse Roadster Racers" (2+год.) Clementoni Disney My First Puzzle "Mickey Mouse Roadster Racers" (2+год.)
Clementoni Disney My First Puzzle "Mickey Mouse Roadster Racers" (2+год.) Пазли наменети за ..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni My First Puzzle Disney Classic (2+год.) Clementoni My First Puzzle Disney Classic (2+год.)
Clementoni My First Puzzle Disney Classic (2+год.) Пазли наменети за деца од 2 години натаму..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
Clementoni Disney My First Puzzle "Lion Guard" (2+год.) Clementoni Disney My First Puzzle "Lion Guard" (2+год.)
Clementoni Disney My First Puzzle "Lion Guard" (2+год.) Пазли наменети за деца од 2 години н..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
Clementoni Disney Макси Пазли 30пар. "Disney Cars 2" (3+год.) Clementoni Disney Макси Пазли 30пар. "Disney Cars 2" (3+год.)
Clementoni Disney Макси Пазли 30пар. "Disney Cars 2" (3+год.) Пазли прилагодени за деца од 3..
290 ден.
без ДДВ: 246 ден.
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Disney Planes" (3+год.) Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Disney Planes" (3+год.)
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Disney Planes" (3+год.) Сет од 4 различни игри за развој на креа..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Cars2 35пар.(3+год.) Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Cars2 35пар.(3+год.)
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Cars2 35пар.(3+год.) Супер забавни квиз пазли..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Princesses 35пар.(3+год.) Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Princesses 35пар.(3+год.)
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Disney Princesses 35пар.(3+год.) Супер забавни квиз ..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Minnie Mouse 35пар.(3+год.) Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Minnie Mouse 35пар.(3+год.)
Clementoni Disney Интерактивни Квиз Пазли Minnie Mouse 35пар.(3+год.) Супер забавни квиз паз..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Clementoni Disney Baby Mickey Музичка Вртелешка за кревет (0+ мес.) Clementoni Disney Baby Mickey Музичка Вртелешка за кревет (0+ мес.)
Clementoni Disney Baby Mickey Музичка Вртелешка за кревет (0+ мес.) Оваа прекрасна музичка врт..
2.790 ден.
без ДДВ: 2.364 ден.
Clementoni Baby Колички "Soft & Go"(6+мес.) Clementoni Baby Колички "Soft & Go"(6+мес.)
Clementoni Baby Колички "Soft & Go"(6+мес.) Асортиман на 4 типа забавни колички - камионче..
350 ден.
без ДДВ: 297 ден.
Clementoni Baby Колички "Disney Press & Go"(12+мес.) Clementoni Baby Колички "Disney Press & Go"(12+мес.)
Clementoni Baby Колички "Disney Press & Go"(12+мес.) Асортиман на забавни колички со прекр..
420 ден.
без ДДВ: 356 ден.
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Minnie Mirror "(3+мес.) Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Minnie Mirror "(3+мес.)
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Minnie Mirror "(3+мес.) Тропка во форма на огледалце со со не..
420 ден.
без ДДВ: 356 ден.
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Mickey Mobile Phone"(3+мес.) Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Mickey Mobile Phone"(3+мес.)
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Mickey Mobile Phone"(3+мес.) Тропка со неодоливиот Mickey Mou..
420 ден.
без ДДВ: 356 ден.
Clementoni Disney Minnie Музичка Кутија Sweet Dreams 0+mes. Clementoni Disney Minnie Музичка Кутија Sweet Dreams 0+mes.
Clementoni Disney Minnie Музичка Кутија Sweet Dreams 0+mes.  Благодарение на прекраснит..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Minnie Mouse Heart"(3+мес.) Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Minnie Mouse Heart"(3+мес.)
Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Minnie Mouse Heart"(3+мес.) Забавна електронска т..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Mickey Mouse Cloud"(3+мес.) Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Mickey Mouse Cloud"(3+мес.)
Clementoni Baby Електронска Тропка-Глодалка "Mickey Mouse Cloud"(3+мес.) Забавна електронска т..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Gas Station" (18+mes.) Clementoni Clemmy Plus Play Set "Gas Station" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Gas Station" (18+mes.) Забавен сет со тематика Бензинска Пумп..
590 ден.
без ДДВ: 500 ден.
Clementoni Baby Колички "Dino Soft & Go"(6+мес.) Clementoni Baby Колички "Dino Soft & Go"(6+мес.)
Clementoni Baby Колички "Dino Soft & Go"(6+мес.) Асортиман на забавни колички со ликот на ..
350 ден.
без ДДВ: 297 ден.
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Слонче"(3+мес.) Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Слонче"(3+мес.)
Clementoni Baby Тропка-Глодалка "Слонче"(3+мес.)  Забавна тропка со лик на слатко слонче&..
390 ден.
без ДДВ: 331 ден.
Clementoni Crazy Chic сет шминки со звучник "Music Make Up"(6+год.) Clementoni Crazy Chic сет шминки со звучник "Music Make Up"(6+год.)
Clementoni Crazy Chic сет шминки со звучник "Music Make Up"(6+год.) Со овој оригинален сет со ..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Crazy Chic "Superstar Nail Art" (6+год.) Clementoni Crazy Chic "Superstar Nail Art" (6+год.)
Clementoni Crazy Chic "Superstar Nail Art" (6+год.) Со овој сет поседувате комплетно студио за..
1.990 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
Clementoni Crazy Chic "Декоратер за Нокти" (6+год.) Clementoni Crazy Chic "Декоратер за Нокти" (6+год.)
Clementoni Crazy Chic "Декоратер за Нокти" (6+год.) Со овој сет лесно ќе навлезете во сите тај..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Crazy Chic сет за изработка на "Тренди Алки" (7+год.) Clementoni Crazy Chic сет за изработка на "Тренди Алки" (7+год.)
Clementoni Crazy Chic сет за изработка на "Тренди Алки" (7+год.) Сет со помош на кој може да и..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Crazy Chic "Сет за Боење на Прамени" (6+год.) Clementoni Crazy Chic "Сет за Боење на Прамени" (6+год.)
Clementoni Crazy Chic "Сет за Боење на Прамени" (6+год.) Сет за украсување на коса со кој тајн..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Clementoni Crea Idea "Направи Алка со Порака" (7+год.) Clementoni Crea Idea "Направи Алка со Порака" (7+год.)
Clementoni Crea Idea "Направи Алка со Порака" (7+год.) Креативен сет со кој може да испечатите..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.

Распродадено

Распродадено

Clementoni Crea Idea " Студио за изработка на Светки" (7+год.) Clementoni Crea Idea " Студио за изработка на Светки" (7+год.)
Clementoni Crea Idea " Студио за изработка на Светки" (7+год.) Оригинално и креативно с..
990 ден.
без ДДВ: 839 ден.
Baby Centar © 2021. UKION SHOPS