Научни - Едукативни

Научни - Едукативни

Во оваа категорија ќе пронајдете разновидни едукативно научни игри и играчки кои имаат позитивен ефект врз развојот на креативноста каај децата. Тука можете да најдете играчки од областа на хемијата, физиката, инженерството, дизајнот, роботиката...

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Disney Planes" (3+год.)
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Disney Planes" (3+год.) Сет од 4 различни игри за развој на креа..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Spiderman"(4+год)
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Spiderman"(4+год) Манетна табла за цртање наменета за дец..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Frozen"(4+год)
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Frozen"(4+год) Манетна табла за цртање наменета за децата..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Finding Dory"(4+год)
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Finding Dory"(4+год) Манетна табла за цртање наменета за ..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Avengers"(4+год)
Clementoni Магнетна Табла за цртање "Avengers"(4+год) Манетна табла за цртање наменета за деца..
1.490 ден.
без ДДВ: 1.263 ден.
Clementoni Едукативна Игра "Учам Англиски" (5+год.)
Clementoni Едукативна Игра "Учам Англиски" (5+год.) Забавна дидактичка игра со која децата у..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
Clementoni Едукативна Игра - Први Броеви и Животни (3+год.)
Clementoni Едукативна Игра - Први Броеви и Животни (3+год.) Едукативна логичка игра за запозна..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
Clementoni Едукативна Игра - Форми "Party Shapes"(2+год.)
Clementoni Едукативна Игра - Форми "Party Shapes"(2+год.) Едукативна логичка игра за запозна..
490 ден.
без ДДВ: 415 ден.
Clementoni Science and Play "Mind Designer Robot" (7+год.)
Clementoni Science and Play "Mind Designer Robot" (7+год.) Овој иновативен и интелигентен ро..
4.290 ден.
без ДДВ: 3.636 ден.
Clementoni Play Creative Мини Маркет (4-6 год.)
Clementoni Play Creative Мини Маркет (4-6 год.) Оригинален, кративен сет кој ќе ја ослободи ..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Хидро Авион и Хидро Глисер"(8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Хидро Авион и Хидро Глисер"(8+год.) Научен сет кој им овозм..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Frozen 2" (3+год.)
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Frozen 2" (3+год.) Сет од 4 различни игри за развој на креатив..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Toy Story" (3+год.)
Clementoni Edu Kit игри 4во1 "Toy Story" (3+год.) Сет од 4 различни игри за развој на креати..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Clementoni Science and Play "Jumping Bot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Jumping Bot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги ..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Антарктичкa Ekspedicija" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.) Сет од 350 делови со..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Science and Play "Меки Слајм Топчиња"(8+год.)
Clementoni Science and Play "Меки Слајм Топчиња"(8+год.) Направете сами смеса од слајм и пот..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Science and  Play  - Меури од Сапуница (5+год.)
Clementoni Science and  Play  - Меури од Сапуница (5+год.) Бескрајна забава во ваш..
1.390 ден.
без ДДВ: 1.178 ден.
Clementoni Science and Play "Robot Ecobot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Robot Ecobot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Science and Play "Evolution Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Evolution Robot" (8+год.) Напреден научен сет кој децата од 8+ ..
4.990 ден.
без ДДВ: 4.229 ден.
Clementoni Science and Play "Cyber Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Cyber Robot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги ..
2.890 ден.
без ДДВ: 2.449 ден.
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.)
Clementoni Science and Play "Mio Robot" (8+год.) Научен сет кој децата од 8+ години ќе ги во..
2.190 ден.
без ДДВ: 1.856 ден.
Clementoni Science and Play Archeofun "T-Rex & Triceratops" (7+год.)
Clementoni Science and Play Archeofun "T-Rex & Triceratops" (7+год.) Научен сет кој деца..
1.090 ден.
без ДДВ: 924 ден.
Clementoni Science and Play Archeofun "T-Rex" (7+год.)
Clementoni Science and Play Archeofun "T-Rex" (7+год.) Научен сет кој децата од 7+ години ќе..
690 ден.
без ДДВ: 585 ден.
Clementoni Science and Play Archeofun "Пирана" (7+год.)
Clementoni Science and Play Archeofun "Пирана" (7+ год.) Научен сет кој децата од 7+ години ..
690 ден.
без ДДВ: 585 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran & Watercraft" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Trimaran & Watercraft" (8+год.) Научен сет кој им овозм..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Mechanics "Авиони и Хеликоптери" (8+год.)
Clementoni Mechanics "Авиони и Хеликоптери" (8+год.) Богато опремен Научен сет кој им овозмо..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Explorer & Space Station" (8+год.) Научен сет кој им ов..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ" (8+год.)
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија КРАНОВИ" (8+год.) Богато опремен научен ..
2.390 ден.
без ДДВ: 2.025 ден.
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија " (8+год.)
Clementoni Mechanics "Голема Механичка Лабараторија " (8+год.) Богато опремен Научен сет кој..
2.290 ден.
без ДДВ: 1.941 ден.
Clementoni Mechanics Labaratory "Buggy & Quad " (8+год.)
Clementoni Mechanics Labaratory "Buggy & Quad " (8+год.) Научен сет кој им овозможува на..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Baby Centar © 2020. UKION SHOPS