Clemmy Plus Коцки

Clemmy Plus Коцки

Clemy Plus е програма на коцки и сетови со коцки наменети за деца од 18 месеци натаму. Се работи за високо квалитетни коцки изработени од нетоксични материјали со пријатен мирис и висок степен на мекост. 

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Garden House" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Farm" (18+mes.) Забавен сет со тематика Куќа со Градина..
690 ден.
без ДДВ: 585 ден.
Clementoni Clemmy Plus Play Set " Train Station" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set " Train Station" (18+mes.) Забавен сет со тематика железничк..
1.790 ден.
без ДДВ: 1.517 ден.
Clementoni Clemmy Play Set "Funny Park" (18+ мес.)
Clementoni Clemmy Play Set "Funny Park" (18+ мес.) Плеј сет кој симулира слатко, шарено детс..
690 ден.
без ДДВ: 585 ден.
Clementoni Clemmy Plus Меки Коцки "Build & Create" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Меки Коцки "Build & Create" (18+mes.) Со овој сет на меки коцки с..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Farm" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Farm" (18+mes.) Забавен сет со тематика фарма составен ..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Building" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Building" (18+mes.) Богат и забавен сет за играње, кој ..
1.190 ден.
без ДДВ: 1.008 ден.
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Race" (18+mes.)
Clementoni Clemmy Plus Play Set "Fun Race" (18+mes.) Голем и пред се шарен и забавен сет кој..
1.790 ден.
без ДДВ: 1.517 ден.
Clementoni Clemmy Plus Dino Fan Park Play Set (18+)
Clementoni Clemmy Plus Dino Fan Park Play Set (18+) Предисториски забавен свет прилагоден на..
1.690 ден.
без ДДВ: 1.432 ден.
Clementoni Clemmy Plus 100 Меки Коцки во Торба (18+ мес.)
Clementoni Clemmy Plus 100 Меки Коцки во Торба (18+ мес.) Торба со 100 меки коцки наменети з..
1.990 ден.
без ДДВ: 1.686 ден.
Clementoni Clemmy Plus 30 Меки Коцки во Кутија 18+ мес.
Clementoni Clemmy Plus 30 Меки Коцки во Кутија 18+ мес. Кутија со 30 меки шарени коцки со пр..
850 ден.
без ДДВ: 720 ден.
Clementoni Clemmy Plus 60 Меки Коцки во Торба 18+ мес.
Clementoni Clemmy Plus 60 Меки Коцки во Торба 18+ мес. Торба со 60 меки шарени коцки со приј..
1.290 ден.
без ДДВ: 1.093 ден.
Clementoni Clemmy Plus 30 Меки Коцки во Торба 18+ мес.
Clementoni Clemmy Plus 30 Меки Коцки во Торба 18+ мес. Торба со 30 меки шарени коцки со приј..
790 ден.
без ДДВ: 669 ден.
Baby Centar © 2020. UKION SHOPS